Πλεονεκτηματα της ψηφιακης εκτυπωσης και γιατι την επιλεγουμε για τις ετικέτες σμαλτου...

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οι ψηφιακά τυπωμένες ετικέτες είναι ετικέτες υψηλής ποιότητας εκτυπωσης, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχεδόν οποιοδήποτε έργο...

Σε αντίθεση με τις φλεξογραφικές πρέσες που χρησιμοποιούν πλάκες πολυμερούς για τη μεταφορά μελάνης σε υλικά, οι ψηφιακοι εκτυπωτες, χρησιμοποιούν στιγμές μελάνης για να δημιουργήσουν μια εικόνα από ένα ψηφιακό αρχείο. Η διαδικασία είναι πολύ παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας του εκτυπωτή γραφείου σας.

ΤΑ 5 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ:


Γρήγορη εκτυπωση-επανεκτυπωση :  Η εκτύπωση ψηφιακής ετικέτας δεν απαιτεί πλάκες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε για μια πινακίδα εκτύπωσης για κάθε χρώμα στην ετικέτα. Χωρίς πλάκες σημαίνει επίσης μικρότερο χρόνο ρύθμισης έτσι ώστε οι ετικέτες σας να εκτυπώνονται ταχύτερα - και να τις λαμβάνετε  σε λιγότερο χρόνο.

Υψηλή ποιότητα:  Όταν πρόκειται για ετικέτες προϊόντων και για αποτυπωση του brand σας ακριβως με τα χρωματα του, τα γραφικά και τα χρώματα υψηλής ποιότητας απολαμβάνουν την μεγαλύτερη προσοχή. Εκτυπώνονται σε ανάλυση σχεδόν διπλάσια από την παραδοσιακή φλεξογραφική ετικέτα, ώστε οι ετικέτες σας να καταλήγουν σε ευδιακριτες, καθαρές εικόνες και ζωντανα χρώματα, ήτε ειναι γραμμικο το σχεδιο ή φωτογραφικο αρχειο.


Τιμή: Το κόστος για την εκτύπωση ψηφιακής ετικέτας είναι σχετικά χαμηλό σε σχέση με τις ετικέτες φλεξογραφίας, γιατι υπαρχει λιγοτερος χρονος ρυθμισης της εκτυπωσης τους. Οι ψηφιακες τυπωμενες ετικετες εχουν δηλαδη χαρακτηριστικά σύντομης λειτουργίας για να παραχθουν και αυτο ριχνει το κοστος τους.  Ένα άλλο πλεονέκτημα της ψηφιακής εκτύπωσης: μπορείτε να παραγγείλετε μόνο την ποσότητα ετικετών που χρειάζεστε τώρα, αντί να παραγγείλετε ετικέτες πολυ περισσοτερες  απλά για να πετυχετε καλύτερη τιμή.


Σχεδιασμός Ευελιξία:  Για να ειναι μια εταιρεια εκτυπωσης ανταγωνιστικη, επιβάλεται να εξετάζει τακτικά εάν ο σχεδιασμός της μακετας που προκειται να τυπωθει, ανταποκρινεται στο βελτιστο αποτελεσμα που μπορει να παραγει. Οποτε η εταιρεια, πρεπει να τυπωσει δειγματα αρκετα πριν την τελικη παραγωγη του προιοντος. Το κόστος και ο χρονος αυτων σε έναν φλεξογραφικό τύπο εκτυπωσης,  αν υπαρχουν  πολλά σχέδια ετικετών προϊόντων, μπορεί να αυξηθεί ακόμα πιο γρήγορα. Η ψηφιακη εκτυπωση μας επιτρεπει να τυπωνουμε αμετρητα δειγματα ετικετων με ελαχιστο κοστος πριν την τελικη παραγωγη, για το καλυτερο αποτελεσμα της τελικης ετικετας.

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι δημοφιλής σε πολλές αγορές, επειδή μπορεί να εκτυπώσει 500 ή 5.000 προσαρμοσμένες ετικέτες με κάθε μεμονωμένη ετικέτα που περιέχει διαφορετικές πληροφορίες. Αυτή η δυνατότητα - γνωστή ως μεταβλητή εκτύπωση δεδομένων - ανοίγει νέες δημιουργικές δυνατότητες για την προσαρμογή ετικετών.

About

H εταιρεία μας, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στα DomedStickers / Αυτοκόλλητα Σμάλτου, με αποτέλεσμα την πολύχρονη εμπειρία της.

© GPA STICKERS 2020. All Rights Reserved.

Search