GPA STICKERS

New Doming Machine
Image
Επενδύοντας στο μέλλον! Απαντάμε με πράξεις, σε μια αγορά που αναζητά λύσεις! 

Η GPA STICKERS είναι εδώ πλήρως μετασχηματισμένη!

Καινοτομία χωρίς παράδοση, δεν υπάρχει. Τεχνολογική εξέλιξη δίχως βάσεις στο παρελθόν, δεν υφίσταται. Ετσι κι εμείς, βασιζόμενοι στην πολυετή μας πείρα και τεχνογνωσία στο doming, αποκτήσαμε πρόσφατα νέα μηχανή σμάλτου. Στόχος μας ο πλήρης εξοπλισμός της παραγωγής μας, έτσι ωστε να υπάρχει κάλυψη όλων, αλλά και περισσότερων αναγκών σας, για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, στα αυτοκόλλητα doming και συνεπώς στην πιο premium προώθηση του brand σας.

Έχουμε βρεί την καλύτερη ρητίνη παγκοσμίως και σας την προσφέρουμε, αλλά δεν θα ήταν άπταιστη, εάν δεν υπήρχε ο πιο νέος και καταλληλότερος τεχνολογικός εξοπλισμός για να την επεξεργαστούμε, πριν φτάσει σε μορφή αυτοκόλλητου σμάλτου στα χέρια σας.

H νέα μηχανή doming που αποκτήσαμε, μας βοηθάει να σας παρέχουμε τα παρακάνω:
Μερικά απο τα δεκάδες πλεονεκτήματα που πλέον έχουμε, είναι η κατασκευή και παράδοση αυτοκόλλητων σμάλτου αυθημερόν, ισόποση ποσότητα σε ολα τα αυτοκόλλητα της παραγγελίας σας, ανεξαρτήτου μεγέθους, ποσότητας και σχήματος, λεία επιφάνεια χωρις ζάρες και πτυχές αέρος, περισσότερη διαφάνεια στην ρητίνη για μεγαλύτερο βάθος και ανάδειξη του
Brand σας, και πολλά άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Είμαστε εδώ για εσάς, σας ακούμε, βλέπουμε τις ανάγκες σας και προσπαθούμε να σκεφτούμε και αυτές που θα δημιουρηθούν σε βάθος χρόνου. Τώρα, με την απόκτηση της νέας μηχανής doming, είμαστε ένα βήμα μπροστά και σε μεγάλο βαθμό, το πετυχαίνουμε αυτο, γιατι το κύριο μέλημά μας, είναι η καλύψη των δικών σας αναγκών.

Την καλοσωρίζουμε λοιπόν στην οικογένειά μας, στην οικογένεια της GPA STICKERS, με την καλύτερη διάθεση, με το πιο μεγάλο χαμόγελο ψυχής, έτοιμη να μπεί στις καρδιές όλων σας.

GPA STICKERS TEAM

GPA STICKERS

We Print! We Dome! We Innovate!

Οι Δράσεις της GPA Stickers εν καιρώ Πανδημίας

Η GPA STICKERS παρακολουθεί συστηματικά και με ιδιαίτερη προσοχή την εξελισσόμενη πανδημία της νόσου COVID-19, οπου ειναι μείζον παγκόσμιο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία. Η καθημερινή ζωή πια έχει αλλάξει και ο Κορωνοιός δεν κάνει εξαιρέσεις σε οικογένειες ή επιχειρήσεις. Όλοι είναι πια ευάλωτοι. Είμαστε μία επιχείρηση με παρουσία στο χώρο των αυτοκολλήτων σμάλτου, 41 χρόνια εν ετη 2020. Πελάτες και συνεργάτες χιλιαδες πια και συνεχώς τείνουν προς αυξηση. Μας στειρίζετε όλα αυτά τα χρόνια, είστε εκεί δίπλα μας σε όλες μας τις δράσεις μας και ιδέες μας. Δεν μπορούμε πάνω απόλα ως ανθρωποι πισω από το brand μας, να μην εκφράζουμε ταπεινά το σεβασμό μας σε όλους εσάς ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς. Ολα είναι αλυσίδα και αν ο ένας κρίκος σπάσει τοτε τίποτα δεν θα ναι το ίδιο. Δυστυχώς βλεπουμε απο τις εξελίξεις ότι ο covid αντι να μειώνεται, εξαπλώνεται και πολλές ζωές απειλούνται . Φυσικά τίποτα δεν συγκρινεται με την υγεία και τη ζωή. Ειναι ομως κοινά αποδεκτό οτι και οι επιχειρήσεις πλίτονται.
Η GPA STICKERS αναλογιζόμενη την συνέχεια των μηνών με τον COVID να απειλεί όλες τις εταιρείες ανεξαρτητου μεγεθους, καταβάλει προσπάθεια να μην λείψει ούτε ένας “κρίκος” από την αλυσίδα. Αν και η ίδια πλειτόμενη σημαντικά οπως όλοι, οχι μόνο δεν αυξησε το τιμοκατάλογο της, αλλα οι τιμές παρέμειναν ίδιες. Συνεχίζουμε και δεν χρεώνουμε μεταφορικα ανεξάρτητα του μεγέθους της παραγγελίας για όλη την Ελλάδα ακόμα και σε δύσβατες περιοχές, οπου η ACS μας χρεωνει παραπάνω, εμείς σας παρεχουμε την αποστολη δωρεαν. Επισης μετά την δευτερη επαναληπτικη παραγγελία, έχετε απο εμάς δώρο παραπάνω ποσοτητας προιοντων ως ευγνομοσυνη στην εμπιστοσυνη σας.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΑΓΛΥΦΩΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΡΗΤΙΝΗΣ

Δείτε τον καταλόγό μας!

Ακριβές Υπηρεσίες όχι στο κόστος, αλλά στην ποιότητα
Και αυτό ΔΕΝ το αλλάζουμε!

Unboxing Packages

Video από τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια της παράδοσης και του ανοίγματος της συσκευασίας μας.

Απο τις 24 Αυγούστου 2023, όπως προβλέπεται απο τη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , οι βιομηχανίες και οι επαγγελματίες χρήστες που κανουν χρήσεις χημικών υλικών που περιλαμβάνουν τη χημική αντιδραση ενός διισοκυανικού (σκληρυντικού) και μιας πολυόλης (ρητίνης), με συγκεντρώσεις ανω του 0,1%,, θα πρεπει να εχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την εκπαιδευση για την ασφαλή χρήση τους.

Οπως λοιπον μας ενημέρωσε η εταιρεία DEMAK POLYMERS, οι πολυουρεθάνες που χρησιμοποιουμε, περιέχουν διισοκυανικά και όπως οφείλαμε, μετα απο εκπαιδευση απο τον Ευρωπαϊκού Οργανισμο Χημικών Προϊόντων, κατοχυρώσαμε τα εξης παρακατω πιστοποιητικα

Νο 1: Τ-054 Βιομηχανική εφαρμογή πολυουρεθάνων σε θερμοκρασια δωμάτιου

Τι είναι τα διισοκυανικά; - Ετικέτες προϊόντων και δελτία δεδομένων ασφαλείας - Οδηγίες λειτουργίας- Κίνδυνοι κατά το χειρισμό διισοκυανικών - Χημεία των διισοκυανικών - Πώς μπορείς να εκτεθείς - Η όσφρηση δεν είναι αξιόπιστος δείκτης κινδύνου – Εξαερισμός - Τα μέσα ατομικής προστασίας – Υγιεινή - Κίνδυνοι και εφαρμογές - Συμπεριφορά και ασφάλεια - Έκτακτα μέτρα - Διαχείριση αλλαγών - Απόρριψη της συσκευασίας - Αξιολόγηση οδηγιών ασφαλείας - Εθνικοί κανονισμοί και κώδικες - Δραστικές πολυουρεθάνες σε βιομηχανική χρήση - Κίνδυνος έκθεσης - Τοπική αναρρόφηση – Αποθήκευση - Πολυουρεθάνες 1 & 2 συστατικών για βιομηχανικές εφαρμογές χρήσης σε θερμοκρασία δωματίου

Νο 2 : Τ- 052 Βιομηχανική εφαρμογή ρητινών - Συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού


Βήματα επεξεργασίας με αντιδραστική πολυουρεθάνη σε βιομηχανική χρήση – Αποθήκευση δοχείων πολυουρεθάνης - Διαχείριση αλλαγών δοχείων πολυουρεθάνης - Διαδικασία εφαρμογής: ενδείξεις, κίνδυνοι και προστατευτικά μέτρα - Kαθαρισμός μηχανηματων και εξοπλισμού – Απορρίματα και σωστή οικολογική τους διαδικασία

Μάθαμε πολλες λεπτομερειες που δεν τις γνωρίζαμε για τα χημικά υλικά οπου καθημερινά χειριζόμαστε και κυριως για την σωστή και ασφαλή τυς χρήση. Επίσης αναλυτικες λεπτομερειες για τον μηχανολογικό μας εξοπλισμο και τα εξαρτήματα τους. Οτι άλλο χρειαστει για την καλή-ασφαλή-σωστή χρηση των υλικων μας και των μηχανηματων ειμαστε διατεθειμενοι παντα να φερουμε εις περας.

GPA STICKERS TEAM

Image
Image

GPA Stickers

Επικοινωνήστε μαζί μας

About

Η GPA STICKERS, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στις αυτοκόλλητες ετικέτες σμαλτου ή αλλιως, στα αυτοκόλλητα Doming. Η πολυετή εμπειρία μας στα ανάγλυφα αυτοκόλλητα σμάλτου, μας καθιστά ναυαρχίδα στο χώρο της αυτοκόλλητης διαφήμισης και συγκεκριμένα στα διαφημιστικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα ρητινης.

© GPA STICKERS 2024 | Αρ. ΓΕΜΗ: 148759402000. All Rights Reserved. Powered by Gerasimos Tzamarelos.

Search