ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΠΡΕΛΟΚ ΣΜΑΛΤΟΥ

Διαφημιστικά Μπρελοκ σμάλτου διπλής οψης για επιχειρήσεις, συλλόγους, σωματεία, ομάδες, κατασκευασμένα με αγάπη και συνέπεια.

Έυκαμπτα – Ελαφρυά – Αδιάδροχα – Ανεξίτηλα – Σιδερένιος κρίκος και μπουρντούζι – συσκευασμένο ατομικά το καθενα σε διάφανο premium σακουλάκι zip – άμεσος χρόνος ετοιμασίας.

 

Τρόπος παραγγελίας:

Ζητήστε μας να σας στείλουμε τα ειδικά πακέτα μας, με πακέτο κατώτατης παραγγελίας 20 τεμαχιων. Εφόσον σας ενδιαφέρει κάποιο, θα χρειαστεί να αποστείλετε στο e-mail μας το λογότυπο που θα τυπωθει απο την Α' όψη και τι στοιχεία θέλετε να γραφτούν στην Β' οψη.

Στη συνέχεια, το έμπειρο γραφιστικό μας τμήμα, θα το προσαρμόσει σε ένα από τα κοπτικά μας, βάση του λογοτύπου σας και θα σας το στείλει να το δείτε.

Μας στέλνετε τα στοιχεία σας για να κατοχυρωθεί η παραγγελία και έτοιμα προς παραγωγή.

Αποστέλλονται με ACS courier με αντικαταβολή.

Εκδίδεται τιμολόγιο ή απόδειξη. Ό,τι σας εξυπηρετεί.

 

Όλη η ποσότητα των μπρελόκ πρέπει να είναι ίδια εκτύπωση.

Κατοπιν συνενόησης, αν θέλετε διαφορετικά μπρελόκ ή δικό σας κοπτικό

About

Η GPA STICKERS, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στις αυτοκόλλητες ετικέτες σμαλτου ή αλλιως, στα αυτοκόλλητα Doming. Η πολυετή εμπειρία μας στα ανάγλυφα αυτοκόλλητα σμάλτου, μας καθιστά ναυαρχίδα στο χώρο της αυτοκόλλητης διαφήμισης και συγκεκριμένα στα διαφημιστικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα ρητινης.

© GPA STICKERS 2024 | Αρ. ΓΕΜΗ: 148759402000. All Rights Reserved. Powered by Gerasimos Tzamarelos.

Search