Ανακοίνωση 10 Ιουλίου 2021

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
Λόγω της -από αρκετή απόσταση - επαφής μας με θετικό περιστατικό κορονοϊού, είμαστε υποχρεωμένοι για προληπτικούς λόγους να μπούμε σε καραντίνα ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Την εβδομάδα Δευτέρα 12 Ιουλίου έως και Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, δεν θα λειτουργήσουν τα γραφεία μας καθώς και οι μονάδες παραγωγής μας. Παρόλα αυτά, θα εργαζόμαστε εντατικά από την οικία μας, για να εξυπηρετήσουμε τυχόν δική σας ζήτηση σε ότι αφορά όλες τις άλλες υπηρεσίες μας. Τονίζουμε επίσης, ότι δεν έχουμε εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα κορονοϊού και είμαστε αρνητικοί μέχρι και σήμερα.
 
GPA Stickers
Tags:

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Η εταιρεία Καμπίτης στιν Ασπρόπυργο Αττικης, είνα μία εταιρεία που οταν τη γνωρίσαμε καλύτερα και κατανοήσαμε με τι ακριβώς ασχολείται, κατενθουσιαστήκαμε

About

Η GPA STICKERS, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στις αυτοκόλλητες ετικέτες σμαλτου ή αλλιως, στα αυτοκόλλητα Doming. Η πολυετή εμπειρία μας στα ανάγλυφα αυτοκόλλητα σμάλτου, μας καθιστά ναυαρχίδα στο χώρο της αυτοκόλλητης διαφήμισης και συγκεκριμένα στα διαφημιστικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα ρητινης.

© GPA STICKERS 2024 | Αρ. ΓΕΜΗ: 148759402000. All Rights Reserved. Powered by Gerasimos Tzamarelos.

Search