ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η GPA STICKERS, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στις αυτοκόλλητες ετικέτες σμαλτου ή αλλιως, στα αυτοκόλλητα Doming. Η πολυετή εμπειρία μας στα ανάγλυφα αυτοκόλλητα σμάλτου, μας καθιστά ναυαρχίδα στο χώρο της αυτοκόλλητης διαφήμισης και συγκεκριμένα στα διαφημιστικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα ρητινης.

Από το 1982, που ο κος Παντελόπουλος ιδρυσε την εταιρεια, το ονομα της ταυτίστηκε με συγκεκριμενες αξιες.

Προσιτές τιμές, Υψηλή ποιότητα, Αξιοπιστία, Σεβασμός στον πελατη, Αμεση παράδοση.

Αυτές τις αξίες παραλάβαμε και με αυτές συνεχιζουμε να πορευόμαστε. Η τεχνολογία φυσικά έχει σημαντικο μεριδιο στην δουλεια μας και συνεχώς ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας. Αλλα δεν θα ειχε καμία σημασία αυτό, εάν στο πέρασμα των χρόνων, το όνομα της εταιρείας μας δεν καταφερνε να παραμεινει ταυτισμένο με τις ίδιες βασικές αρχές που αποτέλεσαν τα θεμέλια της.

Φιλοσοφία μας είναι το καλύτερο και οικονομικοτερο αποτέλεσμα προβολής της επιχειρησης κάθε επαγγελματία μέσω των αυτοκολλητων σμάλτου με το λογότυπο του. Θεωρούμε την καλυτερη εξυπηρετηση του πελάτη ως δεδομένο στοιχειο!

Βασισμενοι παντα στις παραπανω αξίες και οράματα και διατίθοντας τεχνογνωσία αιχμής και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ,η GPA STICKERS προσφέρει την πολυτέλεια παράδοσης με συνέπεια και ποιότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ακόμα και στις πιο απαιτητικές παραγγελίες. Οι πρώτες ύλες, τα εξαρτήματα και ο τεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε προέρχονται  απο πιστοποιημένους οίκους του εξωτερικού. Η κάθετη μονάδα παραγωγής μας, παρέχει συνεχή και συστηματικό έλεγχο σε όλα τα ενδιάμεσα στάδια επεξεργασίας. 

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες σμάλτου είναι custom και σχεδιασμένες για τις αναγκες κάθε επαγγελματια ξεχωριστά. Αναλαμβάνουμε το αυτοκόλλητο εξολοκλήρου από την αρχη. Δημιουργία μακέτας, αποστολή online στον πελάτη οσες φορες είναι αναγκαιο μέχρι την τελική εγκριση. Ερευνούμε τις ιδιαιτερότητες του σημειου που θα κολληθει το αυτοκόλλητο. Με την πολυετή μας πείρα και τεχνογνωσία επιλέγουμε την σωστη βάση βινυλίου για την σωστή προσφυση. Αν εκεινος επιθυμει, υπάρχει η δυνατοτητα δείγματος πριν την παραγγελία. 

Τα αυτοκόλλητα ρητινής μπορουν να χρησιμοποιηθούν σε πολλες βιομηχανίες:

Αυτοκινητοβιομηνίες  (Αυτοκόλλητα αυτοκινήτων,μοτοσυκλετών, σκαφών, φορτηγών, πούλμαν, mini van, εταιρειες ενοικιαζομενων μεταφορικων μεσων, εταιρειες logistics, σχολικά, συνεργεία, ελαστικά, φανοποιεια, για πλαισια πινακιδας αυτοκινητων και μοτο ) 

Επαγγελματικός εξοπλισμός καταστηματων (σε όλα τα μηχανηματα εταιρειων, κλιματισμός, συστηματα σκίασης, φουρνοι-barbeque, κλειδαράδες, αλουμίνια, θωρακισμένες πορτες, ρολλά, ανελκυστήρες, ηλεκτρολογικά, pc, tablets κλπ)

Συλλογοι και σωματεία (για επαθλα αγώνων, μετάλλεια, πλακετες βραβεύσεων, αναμνηστικά και επαγγελματικα δωρα κλπ) 

Εκκλησιαστικά είδη ( υπαρχει μεγάλη ποικιλία από ολους τους αγιους, μοναστηρια κλπ) 

Για οίκους τελετων 

Για διακοσμηση βιτρινών και καταστηματων γενικα. 

Σημανση χωρων. Υπάρχουν ολες η μακετες για σημανση χωρων. Σηματα απαγορευσης, προειδοποιησης, ADR, ΑΜΕΑ, σκαφων κλπ. 

Στρατος, Αεροπορια, Ναυτικό, Σωματα ασφαλειας. Εμβληματα και θυραιοι σε αυτοκολλητα σμαλτου για όλα τα παραπανω σωματα.

Κοινωνική Ευθύνη

Για την GPA STICKERS, η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμελιώδη πτυχή, καθώς επιδιώκει να συνδυάσει την οικονομική ευημερία με την προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική ευαισθησία. Η ανάγκη για βιώσιμες επιχειρήσεις αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο, δίνοντας έμφαση στη συμβολή τους στη διατήρηση του φυσικού κεφαλαίου και την προαγωγή της κοινωνικής ευημερίας.

Στον οικονομικό τομέα, επιδιώκουμε να δημιουργούμε προσφορές που είναι οικονομικά αποδοτικές και ανταγωνιστικές μακροπρόθεσμα. 

Στο πεδίο του περιβάλλοντος, ενθαρρύνουμε τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν πρακτικές που μειώνουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την ανακύκλωση, και την υιοθέτηση πράσινων τεχνολογιών για τη μείωση των εκπομπών.

Επιπλέον, στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, η GPA Stickers προωθεί πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενίσχυση της τοπικής κοινότητας, την εκπαίδευση και την κοινωνική ευαισθητοποίηση. Η δημιουργία θέσεων εργασίας, η υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων και η προώθηση πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην κοινωνική δικαιοσύνη είναι ουσιώδεις πτυχές.

Στον χώρο εργασίας μας, αναγνωρίζουμε και αξιολογούμε τη διαφορετικότητα σε όλες τις μορφές της. Αναγνωρίζουμε ότι κάθε άτομο φέρνει μοναδικές δεξιότητες, προσόντα και εμπειρίες στην εργασία. Αποδεχόμαστε τις διαφορές σε φύλο, ηλικία, εθνικότητα, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό και άλλες διαστάσεις, καθώς πιστεύουμε ότι η πολυμορφία ενισχύει την επιτυχία μας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ DOMED STICKERS

Tα Αυτοκόλλητα Σμάλτου, Doming Stickers ,αποτελούν μία πολύ ανθεκτική ασπίδα για κάθε είδος εκτύπωσης.

Η υπόστασή τους συνδιάζει τις ειδικότητες του γυαλιού με την δύναμη και την διαρκή ζωτικότητα του ατσαλιού με την διαφορά ότι είναι εύκαμπτα.

Έχουν το χαρακτηριστικό της 'αυτο-ϊασης', δηλαδή η ετικέτα επανέρχεται στην αρχική της μορφή μετά από κάθε εσοχή. Για παράδειγμα εάν κάποιος την πιέσει με το νύχι του, η επιφάνεια της ετικέτας θα επανέλθει σε δευτερόλεπτα εξαφανίζοντας την εσοχή που θα έχει επέλθει από την πίεση του νυχιού.

Αντέχουν αναλοίωτα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.  Οι υψηλής ποιότητας ψηφιακές μέθοδοι εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε, τα καθιστά ανθεκτικα σε εξωτερικό χώρο και στην υπεριώδη ακτινοβολία χωρίς ξεθώριασμα για αρκετά έτη.

Είναι αδιαπέραστα από το νερό, την σκόνη, το αλάτι, τα περισσότερα χημικά απορρυπαντικά διατηρώντας παράλληλα γυαλιστερή και αναλοίωτη την επιφάνεια τους και την κόλλα τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗΣ DOMED STICKERS

Οταν η θερμοκρασία χωρου που θα κολληθει το αυτοκόλλητο είναι κατω απο 25 βαθμους, οπού αυτο συμβαινει κυριως τους φθινοπωρινους-χειμερινούς μηνες, τοτε πρέπει να ακολουθηθούν τα παρακατω βήματα για την καλη επικολληση του:

- Για αρχη, καθαρίζουμε καλα την επιφανεια που θα κολλησουμε το αυτοκολλητο. Να ναι καθαρη απο σκονες, νερα, λαδια κλπ.

Προσοχη: Οχι με ασετον γιατι παγωνει την επιφανεια και δεν θα κολλησει το αυτοκολλητο.

Συνισταται οινοπνευμα που ζεσταινει την επιφανεια, ή απλα με λιγο χαρτι σκετο.

- Ξεκολλαμε το αυτοκολλητο απο το σιλικονουχο προστατευτικο χαρτι του και αφου το πιασουμε στο χερι μας με την κολλα προς τα κατω, με εναν αναπτηρα στο αλλο μας χερι, θερμaiνουμε για δευτερολεπτα την πανω μερια που ειναι το σμαλτο , περνοντας τη φλογα δεξια αριστερα  σε ολη την επιφανεια του. Διακρινουμε αμεσως οτι το αυτοκολλητο μαλακωνει λιγο. Αυτο σημαινει οτι ενεργοποιηται η κολλα του η οποια απο το κρυο ηταν σε αδρανεια

- Το κολλαμε αμεσως σττο καθαρο σημειο και πιεζουμε για 20 δευτερολεπτα ολη την επιφανεια του.

Προσοχη:Δεν δοκιμαζουμε να το ξεκολλησουμε αμεσως για να δουμε αν κολλησε, γιατι θελει τουλαχιστον 24ωρες για γερη προσφυση. Μετα δεν φευγει απο μονο του ουτε με τις πιο ακραιες καιρικες συνθηκες. Μπορει επισης να καθαριζεται η επιφανεια που ειναι κολλημενο ανα τακτα διαστηματα χωρις φοβο αποκολλησης του.

Απο τις 24 Αυγούστου 2023, όπως προβλέπεται απο τη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1907/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , οι βιομηχανίες και οι επαγγελματίες χρήστες που κανουν χρήσεις χημικών υλικών που περιλαμβάνουν τη χημική αντιδραση ενός διισοκυανικού (σκληρυντικού) και μιας πολυόλης (ρητίνης), με συγκεντρώσεις ανω του 0,1%,, θα πρεπει να εχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την εκπαιδευση για την ασφαλή χρήση τους.

Οπως λοιπον μας ενημέρωσε η εταιρεία DEMAK POLYMERS, οι πολυουρεθάνες που χρησιμοποιουμε, περιέχουν διισοκυανικά και όπως οφείλαμε, μετα απο εκπαιδευση απο τον Ευρωπαϊκού Οργανισμο Χημικών Προϊόντων, κατοχυρώσαμε τα εξης παρακατω πιστοποιητικα

Νο 1: Τ-054 Βιομηχανική εφαρμογή πολυουρεθάνων σε θερμοκρασια δωμάτιου

Τι είναι τα διισοκυανικά; - Ετικέτες προϊόντων και δελτία δεδομένων ασφαλείας - Οδηγίες λειτουργίας- Κίνδυνοι κατά το χειρισμό διισοκυανικών - Χημεία των διισοκυανικών - Πώς μπορείς να εκτεθείς - Η όσφρηση δεν είναι αξιόπιστος δείκτης κινδύνου – Εξαερισμός - Τα μέσα ατομικής προστασίας – Υγιεινή - Κίνδυνοι και εφαρμογές - Συμπεριφορά και ασφάλεια - Έκτακτα μέτρα - Διαχείριση αλλαγών - Απόρριψη της συσκευασίας - Αξιολόγηση οδηγιών ασφαλείας - Εθνικοί κανονισμοί και κώδικες - Δραστικές πολυουρεθάνες σε βιομηχανική χρήση - Κίνδυνος έκθεσης - Τοπική αναρρόφηση – Αποθήκευση - Πολυουρεθάνες 1 & 2 συστατικών για βιομηχανικές εφαρμογές χρήσης σε θερμοκρασία δωματίου

Νο 2 : Τ- 052 Βιομηχανική εφαρμογή ρητινών - Συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού


Βήματα επεξεργασίας με αντιδραστική πολυουρεθάνη σε βιομηχανική χρήση – Αποθήκευση δοχείων πολυουρεθάνης - Διαχείριση αλλαγών δοχείων πολυουρεθάνης - Διαδικασία εφαρμογής: ενδείξεις, κίνδυνοι και προστατευτικά μέτρα - Kαθαρισμός μηχανηματων και εξοπλισμού – Απορρίματα και σωστή οικολογική τους διαδικασία

Μάθαμε πολλες λεπτομερειες που δεν τις γνωρίζαμε για τα χημικά υλικά οπου καθημερινά χειριζόμαστε και κυριως για την σωστή και ασφαλή τυς χρήση. Επίσης αναλυτικες λεπτομερειες για τον μηχανολογικό μας εξοπλισμο και τα εξαρτήματα τους. Οτι άλλο χρειαστει για την καλή-ασφαλή-σωστή χρηση των υλικων μας και των μηχανηματων ειμαστε διατεθειμενοι παντα να φερουμε εις περας.

GPA STICKERS TEAM

Image
Image

GPA Stickers

Επικοινωνήστε μαζί μας

About

Η GPA STICKERS, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στις αυτοκόλλητες ετικέτες σμαλτου ή αλλιως, στα αυτοκόλλητα Doming. Η πολυετή εμπειρία μας στα ανάγλυφα αυτοκόλλητα σμάλτου, μας καθιστά ναυαρχίδα στο χώρο της αυτοκόλλητης διαφήμισης και συγκεκριμένα στα διαφημιστικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα ρητινης.

© GPA STICKERS 2024 | Αρ. ΓΕΜΗ: 148759402000. All Rights Reserved. Powered by Gerasimos Tzamarelos.

Search