GPA STICKERS on Athens Transport Show 2018

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η εταιρία μας GPA Stickers δηλώνει παρόν με τα DOMING STICKERS στον χωρο της αυτοβιομηχανιας στην  φετινή 3η Διεθνής έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων.

Η μεγαλύτερη των Βαλκανίων, αναδεικνύεται πλέον ως το σημείο αναφοράς των τεχνολογικών εξελίξεων του ευρωπαϊκού Transport Industry στην Ελλάδα και επίσημο forum ενημέρωσης για τα νέα οχήματα όλων των κατηγοριών και για κάθε μεταφορική εφαρμογή εμπορευματική ή επιβατική.Χάρη στην ευρεία και δυναμική συμμετοχή των Ελλήνων εισαγωγέων – αντιπροσώπων επαγγελματικών αυτοκινήτων, στη θέληση και κυρίως στην αποφασιστικότητά τους να παρουσιάσουν στο ελληνικό και στο διεθνές κοινό όλα τα νεότερα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και πρωτοεμφανιζόμενα στη χώρα μας, η έκθεση Transport Show θα υποδεχτεί με δικαιολογημένη υπερηφάνεια τους χιλιάδες επισκέπτες της, οι οποίοι, εκτιμάται πως φέτος θα πλησιάσουν τους 30.000.

H πρωτη δημοσια προβολη μας λοιπον ειναι το Τransport show 2018. Είναι η 3Η Διεθνής Εκθεση Επαγγελματικών οχημάτων, Τεχνολογιας μεταφορων & Logistics. Λαμβανει μερος στο MEC Παιανιας, στις 18-21 Οκτωβριου.

Υπαρχει λοιπον εκει η δυνατότητα παρουσίασης των προϊόντων μας σε ένα ευρύ, στοχευμένο κοινό ενδιαφερομένων επαγγελματιών. Mην ξεχναμε ότι η εκθεση είναι διεθνης και θα ερθουν επαγγελματιες οπου ηδη γνωριζουν τα doming stickers και αυτό μας βοηθα πολύ ετσι ώστε να ανταλαξουμε ιδεες και αποψεις.

Ο χωρος της αυτοβιομηχανιας είναι ενας κλαδος που τον δουλευουμε χρόνια και μεγαλο ποσοστο του πελατολογιου μας είναι από αυτόν. Σιγουρα υπαρχει  κοινο που ψαχνει τα προιοντα μας και δεν ξερει που να απευθυνθει. Όπως εταιρειες ενοικιασεων αυτοκινητων, logistics, mini van, φορτηγων, ανταλλακτικα, ελαστικα κλπ. Το βλεπουμε καθημερινα από τα αιτηματα στην ιστιοσελιδα μας και στα social media εξαλλου. Εχουμε πολύ πειρα στον συγκεκριμενο κλαδο και μπορουμε να προτεινουμε τις ιδεες μας για τη καινοτομικη προβολη των επαγγελματιων του.

 

η συναναστοφη με ολους αυτους τους επαγγελματιες αυτους. μας βοηθαει στην εξελιξη οπου είναι ένα βασικο πλεονεκτημα που το αποζηταμε παντα  και εχει μονο έναν σκοπο:

Να γινομαστε καλυτεροι στη δουλεια μας!

 

https://www.facebook.com/events/2023385397990141/

https://transportshow.gr/el

 

About

Η GPA STICKERS, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στις αυτοκόλλητες ετικέτες σμαλτου ή αλλιως, στα αυτοκόλλητα Doming. Η πολυετή εμπειρία μας στα ανάγλυφα αυτοκόλλητα σμάλτου, μας καθιστά ναυαρχίδα στο χώρο της αυτοκόλλητης διαφήμισης και συγκεκριμένα στα διαφημιστικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα ρητινης.

© GPA STICKERS 2024 | Αρ. ΓΕΜΗ: 148759402000. All Rights Reserved. Powered by Gerasimos Tzamarelos.

Search