'Ολος ο κόσμος της μπύρας, απο την Mασοκώστας BROS ΑΕ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ελλάδα, ήλιος, θάλασσα. Χιόνι, τζάκι, ζέστη. Παντού και πάντα υπάρχει μία μπύρα. Πόσες φορές δεν φωνάξαμε φίλους το καλοκαίρι για να ψήσουμε. Χωρίς την συνοδεία μπύρας όμως, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Το χειμώνα ανάβοντας το τζάκι, μία μπύρα ενώ είναι κρύα, μας ζεσταίνει με τον τρόπο της. Ειναι το χρώμα της, είναι οι άπειρες ποικιλίες που μπορούμε να βρούμε και να επιλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει πιο καλα στην ιδιοσυγκρασία μας.

Η κάθε μπύρα έχει μια προσωπικότητα. Διαφορετικές μεταξύ τους αλλά όλες με έναν κοινό παρανομαστή . Το μεράκι και την λατρεία που διακρίνει τους ζυθοποιούς. Και τι γίνεται μετά απο την παραγωγή και εμφιάλωση ? Σίγουρα χρειάζεται 

μία εταιρεία που να γνωρίζει απταιστα την αγορά της μπύρας  και να ναι κυρίαρχη στο τομέα της εισαγωγής, αντιπροσώπευσης και διανομής premium brands μπύρας στην ελληνική αγορά.

Μην ψάχνετε. Δεν υπάρχει αλλη απο την MASSOKOSTAS BROS S.A.

Eιναι μια εταιρεία με μακρά εμπειρία στην Ελληνική αγορά μπύρας οπου απογειώνει τα brands. 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην αγορά της Αθήνας, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και μέσω ειδικών συνεργατών-χονδρεμπόρων σε όλη την Ελλάδα. Έχει αναπτύξει ένα δυνατό πελατολόγιο σε στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις του HORECA (cafés, εστιατόρια, bars/clubs, μπυραρίες, ξενοδοχεία κλπ.) και διαθέτει βαθιά γνώση και μακροχρόνιες σχέσεις στο off trade. Έχει αναπτύξει επιλεγμένες συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες super market, όπως Σκλαβενίτης, ΤΗΕ ΜΑΡΤ (πρώην ΜΑΚΡΟ), ΕΛ.ΟΜ.ΑΣ, Θανόπουλος, Μπαλάσκας.

Η εταιρεία έχει συνεχόμενη ανάπτυξη πωλήσεων και έχει ήδη καθιερωθεί ως μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες εισαγωγής, αντιπροσώπευσης και διανομής μπύρας στην Ελλάδα.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει στο portfolio της μια μεγάλη γκάμα ευρωπαϊκών και ελληνικών ετικετών μπύρας, ικανή να καλύψει κάθε ζήτηση και ανάγκη της αγοράς. Τα Βrands της εταιρείας μας είναι: η γνωστή Γερμανική pilsner μπύρα Warsteiner, οι αυθεντικές Γερμανικές μπύρες Κonig Ludwig HefeWeiss, Konig Ludwig Dunkel, Konig Ludwig DunkelWeiss, Konig Ludwig Hell από την Βαυαρία, η Τσέχικη premium μπύρα Staropramen από την Πράγα, η Ισπανική premium μπύρας San Miguel & και η Ισπανική σανγκριά σε βαρέλι Sarango Sangria της San Miguel, η αυθεντική βαυβαρέζικη μπύρα Hacker Pschorr, η Γερμανική μπύρα Paderborner, που ανήκει στον όμιλο της Warsteiner, η ελληνική μπύρα Magnus Magister από τη Ρόδο, η ελληνική φρέσια μπύρα Corfu beer από την Κέρκυρα, η ελληνική φρέσκια μπύρα Chios beer από τη Χίο, η ελληνική μπύρα Διώνη ΟRΑ από την Πάτρα, τα πρωτοποριακά, υψηλής ποιότητας Shatler’s cocktails σε ατομική συσκευασία.

Η GPA STICKERS κατασκεύασε αυτοκόλλητα doming με τα λογοτυπα τεσσάρων brands για λογαριασμό τους.

Είμαστε ιδιαιτερα χαρούμενοι και ευλογημένοι με την συνεργασία μαζί τους, γιατι μας δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε πολλά απο την εμπειρία τους . 

Γιατι στην GPA STICKERS η μάθηση απο τους πιο έμπειρους, πάντα πιάνει τόπο.

Στη διαθεση σας παντα σε κάθε σας αναγκη.

-------------------------------------------------------------------

Article by Lina Pantelopoulou

-------------------------------------------------------------------

GPA STICKERS | Τηλ. 2109966672 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Athens | GR

About

H εταιρεία μας, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στα DomedStickers / Αυτοκόλλητα Σμάλτου, με αποτέλεσμα την πολύχρονη εμπειρία της.

© GPA STICKERS 2020. All Rights Reserved.

Search