Μεγάλη μας τιμή για την επιλογή των προιόντων μας απο την Carell

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η CARELL ως ιδιωτική εταιρεία, που διευθύνεται από την οικογένεια Carellis για περισσότερα από 60 χρόνια, από την ίδρυσή της στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1955, δραστιριοποείται στο χωρο της επισκευής πλοίων...

Έχοντας μια διεθνή προοπτική από την αρχή, η εταιρεία μετανάστευσε στον Πειραιά. Ως μία από τις παλαιότερες εταιρείες στον κλάδο επισκευών πλοίων στην Ελλάδα, με συνεχείς προσπάθειες, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ανταποκρινόμενες στις τρέχουσες ελληνικές οικονομικές συνθήκες . Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό τους είναι σε θέση να βρει αποτελεσματικές λύσεις για τους πελάτες της. Η CARELL παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τους μακροοικονομικούς παράγοντες της βιομηχανίας και προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις. 

Η CARELL συνεργάζεται στενά με εννέα  αποβάθρες, τέσσερις από τις οποίες ανήκουν στο κράτος και τα υπόλοιπα ιδιωτικά μεγάλα ναυπηγεία εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια, καθιστώντας την ικανή να προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές λύσεις στους πελάτες της. Το επιχειρηματικό μοντέλο μας προσφέρει την ευκαιρία στους πελάτες μας να επωφεληθούν από το χαμηλότερο συνολικό κόστος για όλες τις επισκευές πλοίων και τις ξηρές αποβάθρες σε σύγκριση με όλα τα άλλα ναυπηγεία της περιοχής. 

Είτε κάτω είτε πάνω από το νερό, η CARELL θα το διορθώσει. Όταν πρόκειται για μηχανήματα κύτους, η CARELL, με το εξειδικευμένο συνεργείο της, είναι σε θέση να αναλάβει την αναθεώρηση και να την φερει εις περας. Οι υπηρεσίες τους κυμαίνονται από τις τυπικές αναθεωρήσεις έως τις πιο εξειδικευμένες εργασίες, όπως ανταλλαγές στροφαλοφόρων αξόνων και επισκευές και επί τόπου κατεργασίες.

Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της δουλειάς τους. Η  ΑΣΦΑΛΕΙΑ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, Η ΥΓΕΙΑ, ειναι σε ισαξια προτεραιοτητα. Οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα έργα τους θα γίνουν με το πιο επαγγελματικό και ασφαλές θέμα τόσο για τους πελάτες μας όσο και για τους ανθρώπους μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ειναι υπερήφανοι που πιστοποιήθηκαν από το Lloyds Register για τα συστήματα QHSE μας ως εξής: - ISO 9001: 2015 -ISO 14001: 2015 -ΟHSAS 18001: 2007 Ο ποιοτικός μας έλεγχος γίνεται σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9712: 2012 για όλες τις μη καταστρεπτικές δοκιμές.

Μέθετε περισσότερα για τις παροχές και τις δρασεις τους στο carell.gr

Μπορειτε να αναλογιστειτε λοιπον ποσο τιμη νιώθουμε για την επιλογη των doming stickers μας απο την συγκεκριμενη εταιρεια.

Το λογοτυπο τους απλο και λιτο και στα χρωματα των πελάγων μας. Οτι λατρευει η GPA STICKERS.

Η απλότητα να δινει βάρος στη σοβαρότητα και στην διακριτικότητα.

Ειμαστε παντα κοντα σας και στηριζουμε καθε σας επιλογη!

 

#GPA STICKERS

 

 

 

About

H εταιρεία μας, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στα DomedStickers / Αυτοκόλλητα Σμάλτου, με αποτέλεσμα την πολύχρονη εμπειρία της.

© GPA STICKERS. All Rights Reserved.

Search