DEMAK GROUP! Ο αξιόπιστος συνεργατης μας στη ρητινη!

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Καθε εταιρεια ψαχνει τον καλυτερο συνεργατη οσον αφορα τα μηχανηματα παραγωγης της αλλα και τις πρωτες υλες της.

Ετσι και στην GPA STICKERS, μετα το σταδιο της εκτυπωσης των ετικετων, υπαρχει ενας συνεργατης που δεν τον αλλαζουμε με τιποτα τοσα χρονια στον τομεα της ρητινης.

Για το λογο ότι θελουμε να γνωριζετε ολοι εσεις τον προμηθευτη πρωτων υλων και εξοπλισμου μηχανηματων μας εδώ και τοσα χρονια, ηρθε η ωρα λοιπον να σας συστησουμε τον αξιοπιστο συνεργατη μας.

Φυσικα μιλαμε για την DEMAK GROUP .

Το «πάθος για καινοτομία» δεν είναι απλώς μια ανταμοιβή αλλά μια πεποίθηση στην εταιρεια αυτή, μια δύναμη που υποστηρίζει όλους τους ανθρώπους που ανήκουν στην ομάδα της.

Χάρη στο πάθος για καινοτομία βρίσκουν τα κατάλληλα κίνητρα κάθε μέρα για την έρευνα νέων τεχνολογικών λύσεων που μπορούν να βελτιώσουν τον εξοπλισμό μας και τις ρητίνες τους.

Δεν είναι λιγες οι φορες που μας βοηθησαν αμεσα σε προβληματα και βλαβες των μηχανηματων μας. Παρολο ότι η εδρα τους είναι στο Torino της Ιταλίας, η ανταποκριση ηταν αμεση με βοηθεια

από e-mail και video. Το τμημα τεχνικης υποσηριξης είναι αμεσο και οι γνωσεις τους απιστευτες. Το κάθε προβλημα τεχνολογικο που μπορει να προκυψει, και να σταματα η παραγωγη μας, σε λεπτα μεσα εχει λυθει .

 

Από την DEMAK GROUP εχουμε προμηθευτει τα παρακατω:

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ : Είναι το σύστημα απαέρωσης το οποιο είναι απαραίτητο για να έχει τη βεβαιότητα ότι θα αποκτήσει μια ρητίνη χωρίς φυσαλίδες και υγρασία. Ένα σύστημα κοχλιωτών βιδών διατηρεί συνεχώς το προϊόν που κινείται από τον πυθμένα της δεξαμενής στην κορυφή, σχηματίζοντας μια λεπτή μεμβράνη στο πάνω μέρος (διπλή επίστρωση), όπου το κενό αφαιρεί εύκολα την υγρασία. Ένα τέτοιο σύστημα απαερίωσης επιταχύνει την αφυδάτωση της ρητίνης.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ & ΜΕΙΩΣΗΣ : Η σωστή αναλογία μεταξύ των πολλαπλών στοιχείων είναι το βασικό σημείο για να αποκτήσουμε τα τέλεια τελικά χαρακτηριστικά του συστήματος ρητινών. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιουμε τη σωστή λύση αντλίας. Η DEMAK ξερει και μας καθοδιγει αναλογα την αυξηση πααραγωγης μας κλπ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ» ΤΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ : Η προθέρμανση των τμημάτων πριν από τη διανομή ρητίνης προτείνεται να μειώσει το ιξώδες της ίδιας της ρητίνης κατά τη διάρκεια της έγχυσης ή της έκχυσης. Προετοιμάζεται επίσης η προθέρμανση των εξαρτημάτων για την αφυγρανση των περιελίξεων και των μονωτικών υλικών. Το συστημα αυτό είναι απαραιτητο για την επιτάχυνση του πολυμερισμού της ρητίνης. Η DEMAK παρέχει ένα ευρύ φάσμα φούρνων με πολλά διαφορετικά μεγέθη. Εμας μας εχουν κατασκευασει έναν φουρνο με εσωτερικό φινίρισμα από ανοξείδωτο χάλυβα για την αποφυγή χημικών διάβρωσης οπου διατηρει μια τέλεια ομοιογενής θερμοκρασία και μια καλή ανακυκλοφορία του αέρα εγγυώντας ετσι ομοιόμορφη σκλήρυνση χωρίς συρρίκνωση.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ –RCS (Ratio Control System) Το σύστημα ελέγχου RCS, είναι ένας αυτόματος έλεγχος της σωστής αναλογίας μίξης μεταξύ ρητίνης και σκληρυντικού. Το σύστημα διασφαλιζει σε πραγματικό χρόνο ότι ο λόγος ανάμειξης μεταξύ των δύο εξαρτημάτων παρακολουθείται και επαληθεύεται. Το μηχάνημα είναι προγραμματιζόμενο για να επαληθεύει κάθε 30 λεπτά ή λιγότερο, τη σωστή λειτουργία. Οποιαδήποτε ανωμαλία θα αναγνωριστεί αμέσως από το διαγνωστικό σύστημα και ο χειριστής θα ειδοποιηθεί αμέσως.

Φυσικα η DEMAK GROUP μας προμηθευει και τις ρητινες μεσω της S.E SPECIAL ENGINES που είναι πια

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΡΗΤΙΝΗ

Από το 1976, H S.E. Special Engines είναι η κορυφαία μονάδα συστημάτων προηγμένης ρητίνης δύο συστατικών. Ο κύριος στόχος τους είναι να εκπληρώνουν κάθε προσδοκία των πελατών τους , καθώς αναπτύσσουν προσαρμοσμένα προϊόντα. Παρέχουν συνεχή τεχνική και διαδικαστική βοήθεια, με την ρητίνη τους, σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους παγκόσμιους κανονισμούς και οδηγίες για τα χημικά προϊόντα. Οι ρητινες που παρχεουν είναι με πιστοποιήσεις και έγγραφα που απαιτούνται από τον τελικό χρήστη, καθώς και ενημερώσεις των νομοθεσιών. Το Σύστημα Ποιότητας τους,πιστοποιειται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2008.

Αναλογιζεστε λοιπον γιατι η GPA STICKERS παραμενει αναλοιωτη και αλοβιτη τοσα χρονια και συνεχως αναπτυσσεται!

Γιατι εχει διπλα της ...τους καλυτερους!

About

Η GPA STICKERS, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στις αυτοκόλλητες ετικέτες σμαλτου ή αλλιως, στα αυτοκόλλητα Doming. Η πολυετή εμπειρία μας στα ανάγλυφα αυτοκόλλητα σμάλτου, μας καθιστά ναυαρχίδα στο χώρο της αυτοκόλλητης διαφήμισης και συγκεκριμένα στα διαφημιστικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα ρητινης.

© GPA STICKERS 2023 | Αρ. ΓΕΜΗ: 148759402000. All Rights Reserved. Powered by Gerasimos Tzamarelos.

Search