8 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΜΑΛΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οταν σκεφτομαστε να επιλεξουμε αυτοκολλητα διαφημιστικα για την επιχειρηση μας πιστευουμε πως υπαρχουν μονο τα απλα flat. Δεν εχουμε πιστει για την ανθεκτικοτητα τους και επιλεγουμε να μην φιαξουμε. Λαθος! Τωρα εχετε την καλυτερη επιλογη : ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ DOMING !

 # 1. ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ
Τα αδιάβροχα αυτοκόλλητα σμαλτου της GPA αντέχουν στη βροχή, τον πάγο και το αλμυρό νερό - και όλα τα είδη των καιρικών συνθηκών, από την υπερβολική θερμότητα έως τις αρκτικές θερμοκρασίες. Οι εταιρείες σε όλη τη χώρα βασίζονται στις ετικέτες μας για να αντέξουν τις καιρικες συνθηκες. Αυτό περιλαμβάνει βιομηχανίες που έχουν ιδιαίτερα δύσκολες εφαρμογές, για παράδειγμα:
• Τα μεγάλα οικοδομικά οχήματα που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
• Οι αδιάβροχες αυτοκόλλητες πινακίδες για τα σκάφη πρέπει να αντέχουν στη συνεχή εμβάπτιση με θαλάσσιο νερό
• Οι ετικέτες στα εξαρτήματα του αεροσκάφους πρέπει να αντέχουν σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες και να πληρούν αυστηρούς κανονισμούς του κλάδου.


  # 2. ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΣΜΑΛΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΩΣ ΚΑΤΩ
Τα αυτοκόλλητα σμαλτου της GPA υπερβαίνουν τα πρότυπα της βιομηχανίας σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, διότι χρησιμοποιούμε υλικά που είναι παχύτερα, μακρύτερα και πιο ανθεκτικά από αυτά που χρησιμοποιούνται από άλλες εταιρείες εκτύπωσης. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα και τα γραφικά θα αντισταθούν στο ξεθώριασμα. Εν τω μεταξύ, η επιθετική μας μηχανική κόλλα θα ξεπεράσει σημαντικά άλλα προϊόντα.
 
 
# 3. ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΙΚΑ
Ποιος θέλει αυτοκόλλητα που να ξεθωριάζουν στο φως του ήλιου, να σπάνε μετά από ένα μόνο καθαρισμό ή να πέσουν κατά τη χρήση; Οι αδιάβροχες αυτοκόλλητες ετικετες  μας μπορούν να πάρουν οτιδήποτε ρίχνετε σε αυτά: χημικά σε βιομηχανικά περιβάλλοντα, λειαντικά καθαριστικά, δύσκολες καιρικές συνθήκες, ακόμα και βύθιση αλμυρού νερού για θαλάσσια χρήση.
 
 
# 4. ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ
Σε πολλές περιπτώσεις, οι κατασκευαστές εξοπλισμού κουζίνας και άλλες εταιρείες υποχρεούνται να χρησιμοποιούν ανθεκτικές ετικέτες που αντέχουν στους καθαριστικούς παράγοντες. Τα υψηλής ποιότητας υλικά μας αντιστέκονται σε μούχλα και σήψη, καθιστώντάς τα τέλεια για ποικίλες εφαρμογές.
 
  
# 6. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Οι επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα ψαχνουν  αυτοκολλητα υψηλής ποιότητας για να προωθήσουν το εμπορικό σήμα τους, να καταγράψουν τα αποθέματα, να ελέγξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, να μεταφέρουν προειδοποιήσεις ασφαλείας, να επικοινωνήσουν με τις οδηγίες λειτουργίας και πολλά άλλα. Είμαστε ο επιλεγμένος προμηθευτής ετικετών για επιχειρήσεις σε κάθε βιομηχανία:
• Βιομηχανική Βιομηχανία
• Στρατιωτική & Κυβέρνηση
• Ιατρική
• Επιχειρηματικές υπηρεσίες
• Τεχνολογία & Επικοινωνίες
• Μεταφορές / Εξοπλισμός
• Διανομείς
 
 
# 7. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ  ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Τι είδους αδιάβροχο αυτοκόλλητο χρειάζεστε; Απλά ενημερώστε μας, και θα το εχετε. Οι σχεδιαστές μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα χρώματα, τα μεγέθη, τα σχήματα, τα υλικά, τα στυλ και τα επίπεδα των προστατευτικών στρωμάτων και τη μηχανική κόλλα για να υποστηρίξετε τις μοναδικές απαιτήσεις της εφαρμογής σας.
 
 
# 8. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ
Για  40 χρόνια, η GPA STICKERS έχει παράγει φθηνεσ υτοκόλλητες ετικέτες υψηλής ποιότητας  για επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα σχεδιάσει, εκτυπώσει και παραδώσει αποτελεσματικά τις αδιάβροχες αυτοκόλλητες ετικέτες σας έγκαιρα και με προϋπολογισμό. Η αποτελεσματικότητά μας οφείλεται στο σύστημα ποιοτικού μας συστήματος, που ονομάζεται Design-to-Delivery. Αυτό εξασφαλίζει ότι εστιάζουμε στην ποιότητα σε κάθε βήμα της διαδικασίας - και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για ένα προσιτό, ποιοτικό προϊόν. μια βελτιωμένη διαδικασία. και την έγκαιρη παράδοση.

About

Η GPA STICKERS, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στις αυτοκόλλητες ετικέτες σμαλτου ή αλλιως, στα αυτοκόλλητα Doming. Η πολυετή εμπειρία μας στα ανάγλυφα αυτοκόλλητα σμάλτου, μας καθιστά ναυαρχίδα στο χώρο της αυτοκόλλητης διαφήμισης και συγκεκριμένα στα διαφημιστικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα ρητινης.

© GPA STICKERS 2023 | Αρ. ΓΕΜΗ: 148759402000. All Rights Reserved. Powered by Gerasimos Tzamarelos.

Search