Χαρακτηριστικά Αυτοκολλήτων Ρητίνης – Doming Stickers – Αυτοκόλλητα Σμαλτου

Τα αυτοκολλητα ρητίνης – Doming stickers – Αυτοκόλλητα σμαλτου,

είναι αυτοκολλητες ετικέτες τυπωμένες ψηφιακά σε CMYK με UV ECO-SOLVENT μελάνια, οι οποίες περιβάλλονται στην επιφάνεια τους με έναν “θόλο” ευκαμπτης και διάφανης ρητίνης

οπου καθιστά την εκτυπωση τους ακόμα πιο ανθεκτικη σε εξωτερικές συνθήκες δινοντας τους

γυαλιστερό τρισδιαστατον εφέ και αναδυκνείοντας το brand με τον πιο καινοτομικο και premium τροπο .

 

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΡΗΤΙΝΗΣ

Σύστημα SOFT και ELASTIC ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ δύο συστατικών
• Χωρίς υδράργυρο και βαρέα μέταλλα
• Χωρίς διαλύτες, αλογόνο και VOC (μια μεγάλη ομάδα χημικών ουσιών που βρίσκονται σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή και τη συντήρηση των σπιτιών μας)
• Ειδικη για ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ χάρη στην εξαιρετική σταθερότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία.
• Η ρητινη προστατεύει τα τυπωμένα χρώματα των αυτοκολλητων από ατμοσφαιρικούς παράγοντες και εγγυάται σταθερότητα για κάθε φυσική καιρική συνθήκη.
• Το σύστημα έχει ΧΑΜΗΛΟ ΙΞΩΔΙΟ

 Η ρητινη ειναι Σε συμμόρφωση με:
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2017/852
Ευρωπαϊκές ΟΔΗΓΙΕΣ REACH, RoHS (I-II- III) και ELV
Κανονισμοί ΕΕ 1935/2004 και 10/2011 (Επαφή με τρόφιμα)
Πρόταση 65 (ΗΠΑ-2019)

 Η ΡΗΤΙΝΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΕ

Οξύ – Διαλύτες - Βύθιση και παραμονη στο νερό - Αλατι μεσω θαλασσινου νερου – Ηλιακη ακτινοβολία

 ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΕΣΤ

 TEST ΦΛΟΡΙΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΖΟΝΑΣ

Η πολυουρεθανη που χρησιμοποιουμε περασε τον Έλεγχο έκθεσης σε εξωτερικό χώρο Φλόριντα και Αριζόνα στην Q-Lab μια εταιρεια η οποια προσφέρει προγράμματα δοκιμών έκθεσης σε

εξωτερικούς χώρους στις διεθνώς αναγνωρισμένες τοποθεσίες στη Φλόριντα και την Αριζόνα. Οι καιρικές εκθέσεις σε αυτές τις τοποθεσίες δεν είναι μόνο ρεαλιστικές, αλλά και επιταχυνόμενες. Οι υποτροπικές, ηλιόλουστες, υγρές και ζεστές συνθήκες στη Φλόριντα την καθιστούν το ιδανικό κλίμα για τη δοκιμή της ανθεκτικότητας των υλικών σε εξωτερικούς χώρους. Τα υψηλά επίπεδα υπεριώδους ακτινοβολίας και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες της Αριζόνα την καθιστούν την ιδανική τοποθεσία για τη δοκιμή εξαιρετικά ανθεκτικών υλικών. Οι υπηρεσίες δοκιμών και στις δύο τοποθεσίες χρησιμοποιούν μια ποικιλία τεχνικών τοποθέτησης και έκθεσης του δείγματος για να ανταποκριθούν σε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων δοκιμής καιρικών συνθηκών και διάβρωσης.

Γιατί στη Φλόριντα;
Ένα έτος ηλιοφάνειας στη Φλόριντα μπορεί να ισοδυναμεί με αρκετά χρόνια καιρικές συνθήκες αλλού. Η τοποθεσία στη Φλόριντα έχει ηλιακό φως υψηλής έντασης, υψηλή ετήσια υπεριώδη ακτινοβολία, υψηλές θερμοκρασίες όλο το χρόνο, άφθονες βροχοπτώσεις και πολύ υψηλή υγρασία.
Είναι αυτή η συνεργιστική επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας, της υγρασίας και της θερμότητας που κάνει το Μαϊάμι την ιδανική τοποθεσία για δοκιμή αντοχής υλικών σε εξωτερικούς χώρους.Το εξαιρετικά ηλιόλουστο, υγρό και ζεστό κλίμα έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο για ορισμένους τύπους δοκιμών, όπως:
Αλλαγή χρώματος, ξεθώριασμα και απώλεια γυαλάδας Σκάσιμο, ξεφλούδισμα, κιμωλίαση και φουσκάλες,Απώλεια μηχανικής αντοχής και φυσική φθορά
Ευαισθησία στην υγρασία προϊόντων όπως επιστρώσεις, δομικά υλικά και ορισμένα πλαστικά
Βιοαποικοδόμηση, συμπεριλαμβανομένης της μούχλας, του ωιδίου, των μυκήτων και των φυκιών

Άμεση έκθεση: Οι άμεσες εκθέσεις χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή πολλών υλικών εξωτερικής χρήσης, όπως βιομηχανικές επιστρώσεις. Τα δείγματα είναι στερεωμένα με ασφάλεια με την μπροστινή τους επιφάνεια στραμμένη προς τον ήλιο. Για διαφορετικές εφαρμογές χρησιμοποιούνται διαφορετικές γωνίες έκθεσης και μέθοδοι τοποθέτησης.
Under Glass: Αυτές οι εκθέσεις χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή υλικών εσωτερικής χρήσης, όπως υφάσματα και μελάνια εκτύπωσης. Τα δείγματα βρίσκονται πίσω από τζάμι παραθύρου 3 mm που θα φιλτράρει την υπεριώδη ακτινοβολία βραχέων κυμάτων. Οι εκθέσεις είναι συνήθως στους 45º.


Τεστ διάβρωσης εξωτερικού χώρου με επιτάχυνση αλατιού:

Η άμεση έκθεση με ψεκασμό αλατιού μπορεί να προκαλέσει γρήγορη και ρεαλιστική διάβρωση, ιδιαίτερα για επικαλυμμένα μέταλλα.
Δοκιμές ωιδίου: Σε αυτήν την έκθεση στη Φλόριντα, τα πάνελ συνήθως τοποθετούνται σε 90º βόρεια για να μειώσουν το ηλιακό φως, να μειώσουν τις θερμοκρασίες της επιφάνειας και να αυξήσουν την υγρασία. Επιπλέον, τα δείγματα μπορούν να τοποθετηθούν κοντά ή κάτω από τη βλάστηση για την προώθηση της ανάπτυξης.
Ο συγκεκριμένος τύπος τεχνικής τοποθέτησης δείγματος και η γωνία έκθεσης έχουν σημαντική επίδραση στη δόση της ηλιακής ενέργειας, τη θερμοκρασία του δείγματος και τον χρόνο υγρασίας.

Μέθοδοι δοκιμής καιρού και διάβρωσης της Φλόριντα:
Η δοκιμή έκθεσης σε εξωτερικούς χώρους της Φλόριντα πληροί μια ποικιλία μεθόδων δοκιμής καιρικών συνθηκών και διάβρωσης, ένα μικρό μέρος των οποίων παρατίθεται παρακάτω. Ε
Άμεση έκθεση και έκθεση κάτω από το γυαλί (ASTM G7, G24, D1435)
Black Box (ASTM D4141; GM 9163P)
AIM Box (GM 9538P, 7455M, 7454M, 3619M; GMW 3417)
Φυσική ατμοσφαιρική διάβρωση (ASTM G50)
Αλάτι επιταχυνόμενη διάβρωση - SCAB (ASTM D6675)

 

TEST ΣΕ ΛΑΜΠΕΣ XENON WO

Οι λαμπτήρες xenon υψηλής πίεσης παρέχουν την πιο πιστή τεχνητή αναπαραγωγή της κατανομής της ηλιακής ενέργειας στην επιφάνεια της γης στην περιοχή μήκους κύματος 290–700 nm.

Σε αντίθεση με τους μαύρους λαμπτήρες, οι λαμπτήρες xenon έχουν σημαντική ένταση στην κρίσιμη περιοχή γύρω στα 300 nm. η περιοχή ≤ 290 nm μπορεί να φιλτραριστεί για να ταιριάζει με την κατανομή της ηλιακής ενέργειας στην επιφάνεια της γης χρησιμοποιώντας Pyrex ποικίλου πάχους . Σε αντίθεση με τους μαύρους λαμπτήρες, η λάμπα xenon έχει μέγιστη ένταση σε μήκη κύματος άνω των 400 nm.

 

ΤΕΣΤ ΣΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΕΛΕΓΚΤΗ Wheathermoether QUV-A και QUV-B

 

Ο επιταχυνόμενος ελεγκτής καιρικών συνθηκών QUV αναπαράγει τη ζημιά που προκαλείται από το ηλιακό φως, τη βροχή και τη δροσιά. Σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες, ο ελεγκτής υπεριώδους ακτινοβολίας QUV μπορεί να αναπαράγει τη ζημιά που συμβαίνει σε μήνες ή χρόνια σε εξωτερικούς χώρους. Για την προσομοίωση εξωτερικών καιρικών συνθηκών, ο ελεγκτής επιτάχυνσης QUV εκθέτει τα υλικά σε εναλλασσόμενους κύκλους υπεριώδους φωτός και υγρασίας σε ελεγχόμενες, υψηλές θερμοκρασίες. Προσομοιώνει τα αποτελέσματα του φυσικού ηλιακού φωτός και της τεχνητής ακτινοβολίας χρησιμοποιώντας ειδικούς λαμπτήρες φθορισμού UV στα τμήματα UVA, UVB και UVC του φάσματος. Προσομοιώνει δροσιά και βροχή με υγρασία συμπύκνωσης και/ή ψεκασμό νερού. Ο επιταχυνόμενος ελεγκτής καιρικών συνθηκών QUV είναι ο απλούστερος, πιο αξιόπιστος και πιο εύχρηστος ελεγκτής καιρού που διατίθεται. Με χιλιάδες δοκιμαστές σε χρήση σε όλο τον κόσμο, είναι ο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος ελεγκτής καιρικών φαινομένων στον κόσμο.

About

Η GPA STICKERS, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στις αυτοκόλλητες ετικέτες σμαλτου ή αλλιως, στα αυτοκόλλητα Doming. Η πολυετή εμπειρία μας στα ανάγλυφα αυτοκόλλητα σμάλτου, μας καθιστά ναυαρχίδα στο χώρο της αυτοκόλλητης διαφήμισης και συγκεκριμένα στα διαφημιστικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα ρητινης.

© GPA STICKERS 2024 | Αρ. ΓΕΜΗ: 148759402000. All Rights Reserved. Powered by Gerasimos Tzamarelos.

Search