Blog

Τα... χτυπήσαμε!

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Παρέα με το Prive Tattoo studio, χτυπήσαμε τα δικά μας σχέδια σε... αυτοκόλλητα!

Το tattoo ή δερματοστιξία στη γλώσσα μας, είναι μια μορφή τέχνης η οποία τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως, έχει αναμφισβήτητα διαδοθεί και εξελιχθεί πολύ, κατακτώντας ολοένα και περισσότερα... κορμιά, μετατρέποντάς τα σε κινούμενο καμβά! Πολλά καινούρια tattoo studios έχουν ανοίξει, φαινόμενο έντονο και στη χώρα μας ενώ ταυτόχρονα, πολύς κόσμος είναι πλέον πολύ πιο πρόθυμος να "χτυπήσει" ένα σχέδιο πάνω του. Αναγνωρίσιμα σχέδια και σύμβολα, πολύ προσωπικές και βιωματικές αποτυπώσεις ή πιο αφηρημένα σχέδια, ρεαλισμός, γεωμετρία, γραμμικότητα, "old school", μοτίβα, κ.α... oι συνδυασμοί, οι τεχνικές και τα στυλ σχεδίασης πάρα πολλά.

Οι θεωρίες για την καταγωγή του μέσα στο βάθος των αιώνων πολλές. Οι χρήσεις του επίσης διαφορετικές ανά ιστορική εποχή και λαό. Πολλοί αξιοποίησαν τη δερματοστιξία με διαφορετικούς τρόπους, σκοπούς και αντιλήψεις. Μέσο για σωματική διακόσμηση, στοιχείο κάποιας τελετουργίας, στίγμα ως μορφή τιμωρίας, σύμβολο πίστης, δείγμα αφοσίωσης σε αγαπημένα πρόσωπα, μορφή αντίστασης και καταγγελίας ή σύστημα επικοινωνίας μεταξύ παραβατικών αλλά και διαφόρων κοινωνικών ομάδων. Το σώμα γίνεται μέσο με σκοπό το τατουάζ να επικοινωνήσει ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Στις μέρες μας, η τέχνη του τατουάζ έχει εξελιχθεί πάρα πολύ συγκριτικά με τις προηγούμενες δεκαετίες. Δημιουργούνται συνεχώς καινούριες τάσεις και η αισθητική αλλάζει.

Στο Prive Tattoo αγαπάνε πολύ αυτό που κάνουν και σίγουρα μπορούν να σας πολλά περισσότερα για όλα αυτά! Ξεκίνησαν το 2002 από τον Κωνσταντίνο Πλιάκα, με άξονα την αγάπη τους για την τέχνη του tattoo. Με φαντασία, μεράκι, δημιουργικότητα, έμφαση στην υγιεινή και τον επαγγελματισμό αλλά και με πολλά βραβεία σε διάφορους διαγωνισμούς του χώρου, το team του Prive Tattoo είναι πρόθυμο να μας ξεναγήσει στο συναρπαστικό χώρο της δερματοστιξίας καθώς και του piercing.

Η GPA Stickers σε συνεργασία με το Prive Tatoo studio, αποφάσισαν να... χτυπήσουν τα δικά τους σχέδια σε αυτοκόλλητα σμάλτου, για όποια πιθανή χρήση χωράει το μυαλό σας! Σε ένα γραφείο, πάνω σε ένα έπιπλο ή ένα αντικείμενο, στο ψυγείο ή στην πίσω μεριά του αυτοκινήτου όπως πολλοί προτιμούν;

μελάνια μας είναι ECO UV και είναι φιλικά στο περιβάλλον. Όπως τα μελάνια των tattoo artists ξεδιπλώνουν την τέχνη τους στο δέρμα, τα μελάνια της GPA Stickers αποτυπώνουν γεμάτα φαντασία και δημιουργική διάθεση, όποιο σχέδιο επιθυμείτε χωρίς περιορισμούς, στην επιφάνεια του σμάλτου. Και όπως ακριβώς το δέρμα, έχουν μια μοναδική ιδιότητα: αυτή της αυτοϊασης! Για παράδειγμα, αν από κάποια απροσεξία κάνουμε κάποια εκδορά με κάποιο αντικείμενο ή με το νύχι μας, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η επιφάνειά τους μπορεί και επανέρχεται λεία ξανά.

Από την άλλη, δεν θα θέλαμε ένα τατουάζ να το φροντίζουμε όσο περισσότερο γίνεται για να μην ξεθωριάσει και χαθεί η ζωντάνια των μελανιών του στο πέρασμα του χρόνου; Ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό και επιδίωξη, τα αυτοκόλλητα της GPA Stickers περιορίζουν τη φθορά: δεν κιτρινίζουν και δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες! Το σμάλτο σαν υλικό λειτουργεί προστατευτικά πάνω από την εκτύπωση, δημιουργώντας μια ασπίδα για την ηλιακή ακτινοβολία, κάνοντας παράλληλα πιο ελκυστικά τα τυπωμένα σχέδια.

Εσείς, πότε θα χτυπήσετε μαζί μας τα επόμενά σας σχέδια

 

GPA STICKERS | Τηλ. 2109966672 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Athens | GR

About

Η GPA STICKERS, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στις αυτοκόλλητες ετικέτες σμαλτου ή αλλιως, στα αυτοκόλλητα Doming. Η πολυετή εμπειρία μας στα ανάγλυφα αυτοκόλλητα σμάλτου, μας καθιστά ναυαρχίδα στο χώρο της αυτοκόλλητης διαφήμισης και συγκεκριμένα στα διαφημιστικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα ρητινης.

© GPA STICKERS 2021. All Rights Reserved. Powered by Gerasimos Tzamarelos

Search